Vill du träffa en psykoterapeut?

Vill du träffa en psykoterapeut?

Hej på er. Jag har äntligen kommit igång med jobbet efter att ha varit sjukskriven i ett par månader. Jag arbetar inom restaurang men så drabbades jag av ångest som gjorde att jag inte klarade av att arbeta. Under ett par veckors tid medicinerade jag med ångestdämpande men det var när det var som värst, och efter det kom jag igång med kbt i Luleå och det var vad jag behövde. Detta med att kunna få samtal med någon som är professionell är guld värt och en bra terapeut kan vara det som får en att snabbt komma tillbaka i arbete igen. Jag är så tacksam till att jag mötte en så klok läkare på vårdcentralen som remitterade mig till Norrbottens Kognitiva Terapi och Utbildningscenter, där jag fick träffa en legitimerad psykolog och psykoterapeut som heter Susann Johnsson, för det är med hennes hjälp jag blev botad från ångesten.  

Eller helt botad är jag inte men jag har fått lära mig strategier för att hantera den. En hel verktygslåda har jag fått i form av mentala verktyg och det är meningen att den ska användas! Jag är långt ifrån den enda personen som kan ha nytta av kbt i Luleå och kan jag inspirera en enda person till att må bättre kan ingen bli gladare än jag! Kbt passar för många men givetvis inte för alla. Eftersom jag inte är någon med utbildning inom området kan jag inte säga om detta passar just dig, men du ska självklart höra av dig till antingen din läkare på vårdcentralen för att diskutera detta vidare eller så hör av dig direkt till Norrbottens Kognitiva Terapi och Utbildningscenter. Nu får ni alla ha en härlig fortsättning på den här dagen och om ni känner för det får ni komma in lite senare för att läsa flera inlägg! 


Kommentarer är stängda.