Bra hjälp av en målare i Helsingborg

Bra hjälp av en målare i Helsingborg

Det är fredag och ska efter jobbet ut och käka på en nyöppnad restaurang och jag kommer att berätta om denna restaurang i ett inlägg, för jag tycker det är viktigt att dela med mig till er följare så att ni vet vad det är för slags ställe och om maten var bra eller inte. Men för att börja denna fredag på ett bra sätt kommer jag att skriva ett inlägg för att berätta att jag har anlitat en duktig målare i Helsingborg när det var dags att måla om villan. Det var längesedan fasaden hade målats senast och väder och vind fick den att se skamfilad ut. Nu är det som ett helt nytt hus och det är tack vare att denne målare har målat om. Jag är mycket nöjd med hans arbete och om du behöver en målare i Helsingborg rekommenderar jag att du ringer honom, hans nummer finns inne på hemsidan och den kommer du till genom att klicka på länken.

Nu undrar ni säkert hur det kommer sig att jag valde att vända mig till just denna målerifirma för när man tänker efter så finns det 100-tals sådana företag här nere i Skåne. Som ni vet så skriver jag inlägg varje dag och är aktiv med detta, men det är inte det enda. Jag läser och följer massvis med bloggar och i en av dessa var det en som skrev och berättade om detta måleriföretag och att han hade anlitat denne målare och gav företaget högsta betyg, det var anledningen till att jag valde att vända mig dit och det har jag inte ångrat. Jag vill kort och gott föra ordet om detta företag vidare till er, alla ni som dag ut och annan in kommer hit, säkert kommer flera av er att uppskatta tipset!


Kommentarer är stängda.