Behöver du en elektiker?

Behöver du en elektiker?

Det var god dagens lunch som jag åt idag och jag kom tillbaka från restaurangen för 10 minuter sedan och så här direkt efter maten tänkte jag att jag skulle skriva ett inlägg som kommer att handla om elektriker. För alla kommer vi någon gång, förr eller senare, att behöva vända oss till en elektriker och jag kommer därför att prata med er om en elektriker här i Åmål som jag vände mig till för en månad sedan för att skaffa jordad el i villan. Villan är nämligen byggd på 50-talet och det var den tidens standard på all el i huset och jag tyckte att det var bra och säkrare att uppdatera det här med elen, och jag känner mig verkligen belåten med den elfirma som jag vände mig till och det är alltid välkommet med goda tips och råd så det är därför som jag skriver det här inlägget till er!

När elektrikern ändå var här så passade jag på att skaffa fler kontakter, både inomhus och ute på altanen. Det var väldigt dåligt med kontakter och jag fick lösa det hela med förlängningssladdar och det vet ni ju hur det är med risken att man snubblar på dem, det hände mig före jul och jag vrickade foten. Hur mycket kostar det att vända sig till en elektriker då? Det beror på vad man vill få gjort, det kostade runt 20 000 kronor och då ska ni ändå veta att detta var minus rotavdraget så jag betalade inte mer än 14 000 kronor och då hade jag begärt in offerter från flera olika företag men detta företag gav mig den bästa offerten, och kvalitén på jobbet var hög. Det var allt för mig för nu och hoppas ni tyckte om det här inlägget!


Kommentarer är stängda.